Toyota Techstream Arıza Tespit Yazılımı

Fiyat:1,500.00

Miktar:
Ücretsiz Kargo Fırsat Ürünü Hızlı Kargo Kolay İade Sınırlı Stok

Açıklama

Toyota Techstream, aracınızın dahili bilgisayarlarına bağlanmak ve bunlarla etkileşim kurmak için tasarlanmıştır. İlk önemli ve bariz kullanım, aracınızın işleviyle ilgili sorunları teşhis etmektir. Sensörleri okuyacak ve size bir hata kodu sağlayarak aldığı hataları size bildirecektir. Kodu aradığınızda, arabanızda neyin yanlış olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

Bir tür sıvı eklemekten sigortayı değiştirmeye kadar kendi başınıza düzeltebileceğiniz bir şey olabilir. Böyle bir şey için bankayı kırmaya gerek yok. Kendi başına yapamayacağın bir şey olsa bile, en azından onu dükkana götürdüğünde tam olarak neye ihtiyacın olduğunu bileceksin.

Teşhis, Techstream yazılımının yapabileceği tek şey değildir. Kurcalamak ve değiştirmek için çok çeşitli ayarlarınız var. Sürüşe başladığınızda kapılarınızın otomatik olarak kilitlenmesini istemiyor musunuz? O özelliği kapatın. Ayrıca, kapıları açtığınızda arabanızın aydınlatılmasını veya kapıların kilidini açtığınızda camların açılmasını isteyip istemediğinizi de ayarlayabilirsiniz.

Yeni anahtarlar programlayabilir ve eski anahtarlarınızı yeniden programlayabilirsiniz. Tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyim için tuş düğmelerinizin nasıl çalışacağını seçin. Emniyet kemeri alarmını bile kapatabilirsiniz, ancak bariz sebeplerden dolayı bunu yapmamanızı öneririz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Bu alan güncellenecektir.

Bu alan güncellenecektir.